Nuevo libro del Institut d'Estudis del Baix Cinca - IEA

Se trata del libro "República y Guerra Civil en el Partido Judicial de Fraga y Mequinenza. Para conocer y no olvidar" de Paco Tejero Costa.

Per a commemorar el DIA DEL LLIBRE, enguany l'Institut d'Estudis del Baix Cinca-IEA publica (en llengua castellana) el volum desè de la Col·lecció Gallica Flavia titulat República y Guerra Civil en el Partido Judicial de Fraga y Mequinenza. Para conocer y no olvidar, obra de Paco Tejero Costa.

En aquest llibre es pretén recordar, a nivell comarcal però tenint present el context nacional, aquells gairebé deu anys durant els quals els nostres progenitors van ser testimonis i protagonistes d'uns fets esperançadors, però que van acabar en la major tragèdia que va viure el nostre país i la seva gent al segle XX.

Complementa al publicat en 2006 per aquest mateix autor amb el títol Fraga, República i Guerra Civil; un temps a recordar, a l'ampliar tant l'àmbit geogràfic (tot el Partit Judicial de Fraga més la localitat de Mequinensa), com els capítols exposats (dos més: "La guerra en el aire" i "La resistencia")

Us convidem a la presentació el dimarts 18 d’abril a les 20:15 a la Seu de la Comarca del Baix Cinca.

0.0/5 rating (0 votes)

Contacta

La Voz Edita y Comunica

Candasnos 1, 2ºA
22520 Fraga
Teléfono: 974 471 487

lavoz@lavozdelbajocinca.com

Síguenos