Escolar

Nadal a l'escola María Moliner

Durant el mes de desembre, a l’escola Ceip Fraga III (Maria Moliner) de Fraga hem estat realitzant moltes activitats relacionades amb el Nadal. Al hall d’entrada els alumnes de primària hem “construït” un arbre molt original amb rotllos de cartulina i les portes de les aules i passadissos els hem decorat amb motius nadalencs. Els alumnes d’infantil hem portat de casa estrelles, campanes i boles molt boniques i originals per penjar per tot arreu. També hem fet entre tots els alumnes que fem Religió un betlem, les figures les hem fet amb tot tipus de materials, no li faltava ningún detall!!

L’última setmana de cole abans de les vacances de Nadal ens va visitar el Pare Noel i ens va dir que com que tots havíem sigut molt bons ens portaria el que havíem demanat. També vam cagar el Tronc i com que estaba molt ben alimentat ens va cagar coses xulíssimes a tots els xiquets d’infantil: llapis, rotuladors per estampar i purpurines de tots els colors. Aquell mateix dia a l’hora del pati vàrem rebre la visita d’uns personatges molt especials: Gugo i Guguina, les mascotes de Lapislázuli, el parc infantil d’hivern que hi ha a Fraga, ens vem quedar al·lucinats! Algunes mares d’alumnes ens van escenificar un teatre, semblaven actrius de veritat, ens va encantar.

Per fi va arribar l’últim dia d’escola, hi havia nervis i emoció perquè era el dia del festival i l’havíem preparat amb molta il·lusió. Tots els alumnes del cole (des de primer d’infantil fins a sisè de primària) vam cantar nadales en les tres llengües (català, castellà i anglès) i alguns vàrem escenificar petites obres de teatre.

Va estar molt divertit i tots ho vam disfrutar moltíssim. Després van començar les vacances per agafar forces pel segon trimestre, però això ja és una altra història....

Núria Mañas Cano, mestra de català.

m moliner-nadal
m moliner-nadal
m moliner-nadal
m moliner-nadal
m moliner-nadal
m moliner-nadal
m moliner-nadal
m moliner-nadl

Contacta

La Voz Edita y Comunica

Candasnos 1, 2ºA
22520 Fraga
Teléfono: 974 471 487

lavoz@lavozdelbajocinca.com

Síguenos